Hvor ofte skal neglelampen skiftes?

Detneglelampe, som er et must, når nail art, især nail art med fototerapi lim, fototerapi lim denne lim for at have ultraviolet lys bestråling til at størkne, at neglelampe uv lampe hvor længe at skifte en lampe, uv lampe og LED lampe forskel hvad?

Den neglelampe som er nødvendig at have, neglebutikker er der, søm mere end en time kunder har stadig den tålmodighed, hvis du vil have kunderne til at vente en halv dag, 5,6 timer, som ikke mange mennesker har råd til at vente, ønsker at neglelak tørre hurtigt, er det nødvendigt at øge temperaturen, for at se, hvor længe neglelampe uv lampe for at skifte lampen?Hvad er forskellene med LED-lamper.

SømlampeUV-lampe, hvor længe skal lampen skiftes.

UV-lampe bruges generelt i 6 måneders tid til at skifte lampen.

uv-lampe specifik tid til at skifte lampen er underlagt temperaturen i miljøet, påvirkningen af ​​fugt, til 5 måneder, skift ikke lampen,

uv-lampens frigivelse af ultraviolet lys vil være ustabil.

https://www.misbeauty.com/pro-cure-cordless-96w-led-uv-lamp-product/

Forskellen på uv-lamper og LED-lamper.

uv-lamper og LED-lamper som amatører, men også lidt skelnelige, mange siger, at uv-lamper er blå, men LED-lamper er også blåt lys, hvis du vil vide det, er det bedst at spørge negleteknikeren, de er mere vidende om deres egen sammen, skelner vi stadig fra egenskaberne for at skelne mellem uv-lamper og LED-lamper: 1.

1, bølgelængde

UV-lampens bølgelængde er kortere end LED-lampens bølgelængde.uv-lampens bølgelængde er 365nm, er ultraviolet lys, mens bølgelængden af ​​LED'en er 400 til 500nm, og almindelig belysning er omtrent den samme.

2、 Belysningsprincip

uv-lampe er en gasudladnings ultraviolet lampe, og LED-lys er lysemitterende dioder.

3, bagning tør lim er anderledes

Uv lampe er i stand til at bage tørre alle mærker af fototerapi gel og neglelak, LED-lys er ikke tør fototerapi neglelak.

4, skaden på den menneskelige krop

UV-lyset er en slags ultraviolet lys, der er skade på den menneskelige krop, let at gøre huden sort, der er skade på øjnene, let at få grå stær, langvarig eksponering for ultraviolet lys, men også let at få Kræft.LED-lys er almindeligt lys, selv langvarig brug af den menneskelige krop vil ikke være skadelig.

5, Livstid

UV-lampen er en gasudladningslampe, du skal skifte lampen regelmæssigt, men LED-lampens levetid er meget lang, behøver stort set ikke at skifte.

6, brugen af ​​omkostninger

uv-lampe til at bruge strømforbrug end LED-lampen, og også dyrt.

Om uv-lampe er indført her, generelt 6 måneders tid til at skifte lampen, eller frekvensen af ​​ultraviolet lys frigivelse er ustabil, fra udseendet, men kan heller ikke fortælle, om uv-lampen eller LED-lampen.


Indlægstid: 30. november 2022